Dulciuri Maia
"Gustul de acasa"

Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
Dulciuri Maia
ascunde -

"Gustul de acasa"

Prajituri perfecte din produse 100% naturale

Avem nevoie de dulce in viata noastra, ceva care sa ne aminteasca de gustul de acasa. Stim foarte bine acest lucru. Astfel, bucuriile dulci ale vietii sunt pasiunea noastra, savoarea este indeletnicirea noastra de baza, iar calitatea este principiul care ne ghideaza zilnic activitatea.

Ne pregatim specialitatile proaspete pentru dumneavoastra dupa o traditie artizanala clasica, cum multa atentie si dragoste pentru detaliu. Va invitam sa ne vizitati si sa va convingeti. In gama noastra variata de produse veti gasi cu siguranta cate ceva pentru toate gusturile.

Va oferim torturi si prajituri preparate traditional pentru toate ocaziile – asta sa nu insemne ca ne e teama sa inovam. Fie ca e vorba de zile de nastere ale copiilor, nunta, botez, nunta de aur sau pur si simplu un motiv de sarbatorit, pregatim totul in laboratorul propriu, la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru ca ne pasa, in laboratorul nostru nu ajung decat cele mai bune materii prime. Impreuna cu acest detaliu esential, atmosfera in care se lucreaza si inclinatia noastra spre satisfactia clientului garanteaza ca la dumneavoastra sa ajunga torturi, prajituri si deserturi de cea mai buna calitate, iar dragostea si atentia sunt printre cele mai importante ingrediente.

Suntem o echipa tanara, plina de energie dar mai ales plina de speranta si optimism ca se pot face lucruri frumoase si de calitate la un pret pe care sa si-l permita un numar cat mai mare de oameni.

Incercam sa va cunoastem gusturile, sa va ascultam sfaturile si sa invatam mereu ceva nou!

© 2021 Dulciuri Maia
facebook